Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PAISTETTUA SORSAA JAMAICA

1 sorsa
2 dl vaaleaa peruskastiketta (ks. 1.13.4)
1 sipuli
2 rkl siirappia
2 rkl mustaherukkahyytelöä
ripaus timjamia
ripaus cajennepippuria
ripaus suolaa
5 kokonaista valkopippuria
2 dl valkoviiniä
4 cl madeiraa

Nylje, silavoi, sido ja paista sorsa 160 asteessa 40-50 minuuttia (ks. kanan esikäsittely 1.5.3).

Paloittele lintu ja laita uuninkestävään tarjoiluastiaan. Valmista kastike: Ruskista sipulia, murskattuja valkopippureita ja timjamia valkoviinissä noin 15 minuuttia. Lisää kastike ja muut aineet cajennepippuria ja madeiraa lukuunottamatta. Hauduta noin 10 minuuttia ja siivilöi. Mausta pippurilla ja madeiralla.

Lisäksi voit lisätä kastikkeeseen suikaloitua hillottua inkivääriä. Laita kastike linnun päälle ja hauduta 150 asteessa 20 minuuttia.

P.S. Tarjoa spaghetin, riisin tai perunan kera.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä