Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ANKKAA KIINALAISEEN TAPAAN

1 ankka (noin 1,5 kg)

marinadi:

2 tl kuivaa sherryä

3 tl hunajaa

2 rkl kuumaa vettä

kastike:

3 rkl soijaa

4 rkl ketsuppia

4 rkl hunajaa

Puhdista ankka ja kuivaa pinta hyvin. Sekoita marinadi ja hiero ankka sillä huolellisesti. Anna marinoitua

viileässä ilman kantta 2-4 tuntia. Laita ankka voideltuun uunivuokaan tai paistopussiin ja paista 180 asteessa 1-1,5 tuntia. Jäähdytä ja leikkaa pieniksi paloiksi. Tarjottaessa kuumenna ankanpaloja pienessä tilkassa paistolientä 180 asteessa 15 minuuttia. Tarjoa kastike ja riisi erikseen.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä