Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ANKKAA KIINALAISEEN TAPAAN

1 ankka (noin 1,5 kg)
marinadi:
2 tl kuivaa sherryä
3 tl hunajaa
2 rkl kuumaa vettä
kastike:
3 rkl soijaa
4 rkl ketsuppia
4 rkl hunajaa

Puhdista ankka ja kuivaa pinta hyvin. Sekoita marinadi ja hiero ankka sillä huolellisesti. Anna marinoitua

viileässä ilman kantta 2-4 tuntia. Laita ankka voideltuun uunivuokaan tai paistopussiin ja paista 180 asteessa 1-1,5 tuntia. Jäähdytä ja leikkaa pieniksi paloiksi. Tarjottaessa kuumenna ankanpaloja pienessä tilkassa paistolientä 180 asteessa 15 minuuttia. Tarjoa kastike ja riisi erikseen.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä