Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HOVIJUUSTOJääDYKE

0,4 kg hovijuustoa
8 rkl hunajaa
4 liivatelehteä
4 dl kermaa
4 tl vanilliinisokeria
kastike:
1 l marjoja (mm. mansikoita tai vadelmia)
3 rkl sokeria

Sekoita hovijuusto ja hunaja. Laita liivatelehdet kylmään veteen ja anna liota 10 minuuttia. Sulata liivatelehdet varovasti 1-2 rkl:ssa vettä ja lisää juusto hunajaseokseen. Lisää joukkoon vaahdotettu kerma.

Mausta vanilliinisokerilla. Kaada seos kylmällä vedellä valeltuun jäädykevuokaan ja sulje tiiviisti kannella tai foliolla. Laita pakastimeen, mutta älä säilytä liian kauaa, ettei jäädyke ota pakastimen makuja. Ota jäädyke pakastimesta, kasta hetkeksi kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluvadille. Anna pehmetä jääkaapissa noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

P.S. Tarjoa marjojen tai marjoista tehdyn marjakastikkeen kanssa.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä