1 lasi kananmunia
1 lasi sokeria
1 lasi jauhoseosta (peruna ja vehnäjauhoja)
1 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Kostuke:
1 dl kahvilikööriä
1 dl vettä
Väliin : survottuja banaaneja
Päälle : runsaasti vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta tai raastettua suklaata
Valmista kakkupohja sekoittamalla molemmat jauhot ja leivinjauhe keskenään. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
Lisää joukkoon jauhoseos siivilän läpi samalla kevyesti sekoittaen. Paista korppujauhotetussa kakkuvuoassa 175 asteessa 30-40 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt pohja kahteen tai kolmeen osaan. Kostuta ja täytä. Anna vetäytyä useita tunteja. Päällystä kakku jäätelöllä juuri ennen tarjoilua.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster