Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MODERNIN TAITEEN KAKKU

1 lasi kananmunia

1 lasi sokeria

1 lasi jauhoseosta (peruna ja vehnäjauhoja)

1 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

Kostuke:

1 dl kahvilikööriä

1 dl vettä

Väliin : survottuja banaaneja

Päälle : runsaasti vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta tai raastettua suklaata

Valmista kakkupohja sekoittamalla molemmat jauhot ja leivinjauhe keskenään. Vaahdota kananmunat ja sokeri.

Lisää joukkoon jauhoseos siivilän läpi samalla kevyesti sekoittaen. Paista korppujauhotetussa kakkuvuoassa 175 asteessa 30-40 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt pohja kahteen tai kolmeen osaan. Kostuta ja täytä. Anna vetäytyä useita tunteja. Päällystä kakku jäätelöllä juuri ennen tarjoilua.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä