Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

AURAJUUSTOPääRYNäT

3 päärynää
sitruunamehua
200 g sinihomejuustoa
tilkka kermaa
ripaus paprikajauhetta
6 saksanpähkinän puolikasta

Pese ja halkaise päärynät. Poista siemenkodat. Leikkaa päärynöiden pohjasta pois ohut viipale, jotta ne pysyvät pystyssä. Tipauta päärynöiden halkaistulle pinnalle vähän sitruunamehua. Levitä päälle kermatilkalla pehmennetty juusto ja ripauta pinnalle paprikajauhetta. Kuorruta päärynöitä 250 asteessa 6 10 minuuttia. Koristele mantelilastuilla.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä