Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

AURAJUUSTOPääRYNäT

3 päärynää

sitruunamehua

200 g sinihomejuustoa

tilkka kermaa

ripaus paprikajauhetta

6 saksanpähkinän puolikasta

Pese ja halkaise päärynät. Poista siemenkodat. Leikkaa päärynöiden pohjasta pois ohut viipale, jotta ne pysyvät pystyssä. Tipauta päärynöiden halkaistulle pinnalle vähän sitruunamehua. Levitä päälle kermatilkalla pehmennetty juusto ja ripauta pinnalle paprikajauhetta. Kuorruta päärynöitä 250 asteessa 6 10 minuuttia. Koristele mantelilastuilla.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä