Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Omena-kanelipaistos

omenapaistos

1,1 dl kiinteää voita tai margariinia (100 g)
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
täyte:
4 omenaa
0,5 dl sokeria
2 rkl kanelia
2 rkl voita tai margariinia

Sekoita huoneenlämpöinen voi, vehnäjauhot ja sokeri taikinaksi. Poista kuorituista omenista siemenkodat.

Paloittele omenat ja laita ne voideltuun vuokaan. ripottele pinnalle sokeria, kanelia ja pienet voinokareet. Kaada päälle taikina ja tasoita pinta. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia.

P.S. Tarjoa lämpimänä kylmän vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 6.4.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä