Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

RAEJUUSTO-APRIKOOSIVAAHTO

1 prk säilykeaprikooseja
2 dl kermaa
1 prk raejuustoa (200 g)
1 rkl sitruunamehua
0,5 rkl sokeria
0,5 tl vanilliinisokeria
Koristeeksi:
2 aprikoosin puolikasta
suklaalastuja tai nappeja

Valuta aprikoosit (ota koristeluun 2 puolikasta). Soseuta tai hienonna ne haarukalla. Vaahdota kerma.

Sekoita raejuuston joukkoon sitruunamehu, sokeri ja vanilliinisokeri. Yhdistä ainekset. Lusikoi vaahto jälkiruokamaljoihin. Koristele aprikoosiviipaleilla tai kuutioilla ja suklaalastuilla.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä