Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

RAEJUUSTO-APRIKOOSIVAAHTO

1 prk säilykeaprikooseja

2 dl kermaa

1 prk raejuustoa (200 g)

1 rkl sitruunamehua

0,5 rkl sokeria

0,5 tl vanilliinisokeria

Koristeeksi:

2 aprikoosin puolikasta

suklaalastuja tai nappeja

Valuta aprikoosit (ota koristeluun 2 puolikasta). Soseuta tai hienonna ne haarukalla. Vaahdota kerma.

Sekoita raejuuston joukkoon sitruunamehu, sokeri ja vanilliinisokeri. Yhdistä ainekset. Lusikoi vaahto jälkiruokamaljoihin. Koristele aprikoosiviipaleilla tai kuutioilla ja suklaalastuilla.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä