Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HELPOT PERUNAMUFFINSIT

1,5 dl kiinteää margariinia (125 g)

3 dl sokeria

3 kananmunaa

1 dl perunahiutaleita

2 dl kuumaa vettä

1,5 dl jauhettuja hasselpähkinöitä

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl vanilliinisokeria

0,5 dl maitoa tai kermaa

Koristeluun:

tomusokeria, vettä tai sitruunamehua ja hasselpähkinöitä

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita perunahiutaleet kuumaan veteen ja lisää perunasose hieman jäähtyneenä taikinaan. Yhdistä kaikki kuivat aineet ja siivilöi ne taikinaan. Lisää lopuksi maito tai kerma ja sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina noin 25 paperivuokaan ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Koristele jäähtyneet muffinsit tomusokerivesikuorrutuksella ja puolitetuilla hasselpähkinöillä.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä