Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PERUNA-JUUSTOSäMPYLäT

2 dl tähteeksi jäänyttä perunasosetta

2 dl juustoraastetta

3 dl piimää

0,5 pkt hiivaa (25 g)

2 tl suolaa

3 dl kaurahiutaleita

n.6 dl hiivaleipäjauhoja

Voiteluun kananmunaa

Lisää perunasoseeseen juustoraaste, haalea piimä, hiiva ja suola. Lisää kaurahiutaleet ja alusta taikina tasaiseksi hiivaleipäjauhoilla. Laita jauhoja sen mukaan, miten sakeaa perunasose on. Leivo kohonneesta taikinasta sämpylöitä. Anna sämpylöiden kohota hetki. Voitele ne kananmunalla ja paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä