Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PERUNA-JUUSTOSäMPYLäT

2 dl tähteeksi jäänyttä perunasosetta
2 dl juustoraastetta
3 dl piimää
0,5 pkt hiivaa (25 g)
2 tl suolaa
3 dl kaurahiutaleita
n.6 dl hiivaleipäjauhoja
Voiteluun kananmunaa

Lisää perunasoseeseen juustoraaste, haalea piimä, hiiva ja suola. Lisää kaurahiutaleet ja alusta taikina tasaiseksi hiivaleipäjauhoilla. Laita jauhoja sen mukaan, miten sakeaa perunasose on. Leivo kohonneesta taikinasta sämpylöitä. Anna sämpylöiden kohota hetki. Voitele ne kananmunalla ja paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä