Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TAATELIKAKKU

1 pkt kivettömiä taateleita (250 g)

2 dl vettä

1 dl sokeria

2,2 dl voita tai margariinia (200 g)

1 dl kermaviiliä

1 tl vanilliinisokeria

1 tl leivinjauhetta

2 tl soodaa

4 dl vehnäjauhoja

Keitä taatelit vedessä pehmeiksi. Lisää sokeri. Sekoita vähän jäähtyneeseen seokseen voi. Lisää loput aineet. Kaada seos voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin tunti.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä