Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TAATELIKAKKU

1 pkt kivettömiä taateleita (250 g)
2 dl vettä
1 dl sokeria
2,2 dl voita tai margariinia (200 g)
1 dl kermaviiliä
1 tl vanilliinisokeria
1 tl leivinjauhetta
2 tl soodaa
4 dl vehnäjauhoja

Keitä taatelit vedessä pehmeiksi. Lisää sokeri. Sekoita vähän jäähtyneeseen seokseen voi. Lisää loput aineet. Kaada seos voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin tunti.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä