Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SUKLAINEN VOIKREEMI

Voikreemiä voit käyttää kakkujen täytteeksi ja pinnan koristeluun.

0,5 dl kiinteää voita tai margariinia (75 g)
1,5 dl tomusokeria
1 kananmunan keltuainen tai valkuainen
2 tl vanilliinisokeria
2 rkl kaakaojauhetta

Sekoita rasva notkeaksi. Lisää muut aineet ja sekoita voimakkaasti.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä