Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ANOPIN PULLAT

2 dl kiinteää voita tai margariinia (150 g)
6 dl vehnäjauhoja
3/4 dl maitoa
1 pkt hiivaa (50 g)
2 kananmunaa
2 rkl sokeria
0,5 tl suolaa
Täyte:
1,5 dl tomusokeria
1,1 dl voita tai margariinia (100 g)
3 tl vanilliinisokeria

Nypi rasva ja jauhot ryynimäiseksi seokseksi. Liuota hiiva kylmään maitoon. Vatkaa joukkoon kananmunat, sokeri ja suola ja sekoita seos rasva vehnäjauhoseokseen. Sekoita taikina nopeasti ja laita se 15 minuutiksi lepäämään jääkaappiin. Valmista sillä aikaa täyte. Vaahdota rasva ja tomusokeri ja mausta vaahto vanilliinisokerilla. Kauli taikina suorakaiteenmuotoiseksi ja levitä päälle täyte.Kääri taikina rullalle ja leikkaa rulla noin 2 cm:n levyisiksi paloiksi ja laita palat paperivuokiin. Kohota pullia puoli tuntia.

Voitele ja ripottele pinnalle rouhittua mantelia. Paista 225 asteessa 15 minuuttia. Annoksesta tulee reilut 25 pullaa, jotka kannattaa joko syödä samana päivänä tai pakastaa.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä