Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TIIKERIKAKKU

2,5 dl sulatettua margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
3,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kahvia tai maitoa
3 rkl kaakaojauhetta 1/3 taikinasta

Sekoita margariini ja sokeri. Lisää kananmunat. Sekoita vehnäjauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos taikinaan. Lisää maito tai kahvi. Ota taikinasta 1/3 erikseen ja sekoita siihen kaakaojauhe. Kaada voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle vaaleata taikinaa, keskelle tummaa ja päällimmäiseksi loppu vaalea taikina. Pistele kakkua haarukalla muutamasta kohdasta, jolloin saat tiikerikakulle ominaisen kirjavuuden. Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä