Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAURAKAKUT

3 dl kiinteää margariinia (250 g)
2,5 dl sokeria
2 dl rusinoita
4 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa

Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita joukkoon maito.

Nostele taikina pellille. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä kakut ritilällä.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä