Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

FENKOLILLA MAUSTETTU LOHIKEITTO

0,5 dl suikaloitua fenkolia

0,5 dl suikaloitua porkkanaa

0,5 dl suikaloitua purjoa

0,5 dl hienonnettua sipulia

2 rkl voita

3 dl paloiteltuja lohifileitä

1 tl tomaattisosetta

ripaus timjamia

1 laakerinlehti

7 dl kalalientä

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

Paloittele vihannekset ja lohifileet. Hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja hauduta vihanneksia, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää tomaattisose ja kalaliemi. Hauduta 10 minuuttia ja lisää lohipalat.

Hauduta vielä 15 minuuttia ja tarkista maku.

P.S. Koristele hienonnetulla tillillä ja tarjoa lisäkkeenä smetanaa.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä