![]() |
![]() ![]() |
pinaattimassa:
0,6 kg lehtipinaattia tai 2 pkt pakastepinaattia (300 g)
4 kananmunaa
ripaus muskottipähkinää
ripaus valkopippuria
2 tl suolaa
tomaattimassa:
3 dl tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
4 kananmunaa
1 tl suolaa
ripaus cajennepippuria
Valmista pinaattimassa: Ryöppää pinaatit, purista vesi pois ja jauha hienoksi. Sekoita jäähtyneeseen pinaattiin muut aineet. Tarkista maku.
Valmista tomaattimassa: Hienonna sipuli ja valkosipuli. Sulata voi kattilassa ja kypsennä sipulimassa pehmeäksi. Valuta tomaattimurskasta neste pois. Yhdistä sipulit, tomaatit ja muut aineet. Tarkista maku.
Voitele uunivuoka ja laita massat kerroksittain siihen. Laita kansi foliosta ja kypsennä vesihauteessa 160 asteessa 1-2 tuntia. Jäähdytä ja kumoa vuoasta.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
26.12.2017 Webmaster