Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kasvisterriini

pate ruokaohje
pate ruokaohje kasvismureke ruoka

pinaattimassa:
0,6 kg lehtipinaattia tai 2 pkt pakastepinaattia (300 g)
4 kananmunaa
ripaus muskottipähkinää
ripaus valkopippuria
2 tl suolaa

tomaattimassa:
3 dl tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
4 kananmunaa
1 tl suolaa
ripaus cajennepippuria

Valmista pinaattimassa: Ryöppää pinaatit, purista vesi pois ja jauha hienoksi. Sekoita jäähtyneeseen pinaattiin muut aineet. Tarkista maku.

Valmista tomaattimassa: Hienonna sipuli ja valkosipuli. Sulata voi kattilassa ja kypsennä sipulimassa pehmeäksi. Valuta tomaattimurskasta neste pois. Yhdistä sipulit, tomaatit ja muut aineet. Tarkista maku.

Voitele uunivuoka ja laita massat kerroksittain siihen. Laita kansi foliosta ja kypsennä vesihauteessa 160 asteessa 1-2 tuntia. Jäähdytä ja kumoa vuoasta.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä