Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kasvisterriini

pate ruokaohje
pate ruokaohje kasvismureke ruoka

pinaattimassa:

0,6 kg lehtipinaattia tai 2 pkt pakastepinaattia (300 g)

4 kananmunaa

ripaus muskottipähkinää

ripaus valkopippuria

2 tl suolaa

tomaattimassa:

3 dl tomaattimurskaa

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 rkl voita

4 kananmunaa

1 tl suolaa

ripaus cajennepippuria

Valmista pinaattimassa: Ryöppää pinaatit, purista vesi pois ja jauha hienoksi. Sekoita jäähtyneeseen pinaattiin muut aineet. Tarkista maku.

Valmista tomaattimassa: Hienonna sipuli ja valkosipuli. Sulata voi kattilassa ja kypsennä sipulimassa pehmeäksi. Valuta tomaattimurskasta neste pois. Yhdistä sipulit, tomaatit ja muut aineet. Tarkista maku.

Voitele uunivuoka ja laita massat kerroksittain siihen. Laita kansi foliosta ja kypsennä vesihauteessa 160 asteessa 1-2 tuntia. Jäähdytä ja kumoa vuoasta.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0