Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kääretorttu

torttu

4 kananmunaa

1,5 dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

1 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja

Täyte:

2 dl hilloa, sosetta tai survottuja marjoja

Sekoita molemmat jauhot ja leivinjauhe keskenään. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää joukkoon jauhoseos siivilän läpi samalla kevyesti sekoittaen. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa 6 8 minuuttia. Ripottele leivinpaperille sokeria tai korppujauhoja ja kumoa torttulevy siihen.

Irrota paistamisessa käytetty paperi. Levitä täyte ja kääri torttu rullalle voipaperin avulla. Kääri rullan alku erittäin tiukalle painellen sitä sormin.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 04.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0