Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kääretorttu

torttu

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
Täyte:
2 dl hilloa, sosetta tai survottuja marjoja

Sekoita molemmat jauhot ja leivinjauhe keskenään. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää joukkoon jauhoseos siivilän läpi samalla kevyesti sekoittaen. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa 6 8 minuuttia. Ripottele leivinpaperille sokeria tai korppujauhoja ja kumoa torttulevy siihen.

Irrota paistamisessa käytetty paperi. Levitä täyte ja kääri torttu rullalle voipaperin avulla. Kääri rullan alku erittäin tiukalle painellen sitä sormin.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä