1 annos pastataikinaa (ks. 3.7.3.1)
täyte:
5 dl jauhettua kirjolohta
2 dl jauhettuja katkarapuja
3 rkl smetanaa
0,5 dl kermaa
koristeluun:
1 dl parmesan juustoa
Sekoita täyteaineet massaksi. Tee pastataikinasta ohut levy ja voitele se kananmuna vesiseoksella. Leikkaa taikina viisi kertaa viisi cm:n kokoisiksi ruuduiksi. Laita täytettä noin 1 tl jokaiseen ruutuun. Taita ruudut kolmioiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-6 minuuttia. Valmista valkoviinikastike. Laita valutetut pastat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Kypsennä 160 asteessa noin 20 minuuttia.
Tarjoa parmesaanijuuston kera.
PASTATAIKINA
Laita jauhot pöydälle kekoon ja tee niiden keskelle kolo. Laita koloon rikottu kananmuna, joka on sekoitettu veteen, ja suola. Sekoita varovasti taikinaksi.... ...
Lue lisää
JUUSTO-KINKKUKASTIKE
Halkaise purjo pituussuunnassa ja huuhtele hyvin. Leikkaa se pieniksi paloiksi ja kypsennä öljyssä pehmeäksi. Lisää pataan kuutioitu... ...
Lue lisää
ROOMATARTEN SUOSIKKI
Keitä paloitellut parsakaalit juuri ja juuri kypsiksi merisuolalla maustetussa vedessä ja nosta ne reikäkauhalla pois keitinvedestä.... ...
Lue lisää
<< Pastataikina | Lasagne >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja