3–4 parsakaalia
vettä
merisuolaa
0,25 kg simpukkamakaroneja
1 rkl oliiviöljyä
3–4 valkosipulinkynttä
4 dl ranskankermaa
1 dl valkoviiniä
1 dl raastettua parmesan juustoa
Keitä paloitellut parsakaalit juuri ja juuri kypsiksi merisuolalla maustetussa vedessä ja nosta ne reikäkauhalla pois keitinvedestä. Säästä vesi pastan keittämistä varten. Viipaloi valkosipulinkynnet ja kypsennä ne pehmeiksi tilkassa oliiviöljyä. Lisää ranskankerma ja valkoviini. Anna kastikkeen kiehua hieman kokoon ja lisää joukkoon juustoraaste. Sekoita parsakaalit varovasti kastikkeeseen. Keitä makaronit parsakaalin keitinvedessä kypsiksi. Kaada valutettu pasta tarjoiluvadille tai lautasille ja lusikoi päälle kastiketta.
PASTATAIKINA
Laita jauhot pöydälle kekoon ja tee niiden keskelle kolo. Laita koloon rikottu kananmuna, joka on sekoitettu veteen, ja suola. Sekoita varovasti taikinaksi.... ...
Lue lisää
KALAINEN PASTA
Sekoita täyteaineet massaksi. Tee pastataikinasta ohut levy ja voitele se kananmuna vesiseoksella. Leikkaa taikina viisi kertaa viisi cm:n kokoisiksi ruuduiksi.... ...
Lue lisää
JUUSTO-KINKKUKASTIKE
Halkaise purjo pituussuunnassa ja huuhtele hyvin. Leikkaa se pieniksi paloiksi ja kypsennä öljyssä pehmeäksi. Lisää pataan kuutioitu... ...
Lue lisää
<< Juusto-kinkkukastike | Paella >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja