Sijainti: Etusivu | Ajan kanssa | Pastaruokia | Paella

Paella

risotto

< >

3 luutonta broilerin rintaleikettä
1 pkt pekonia (170 g)
2 sipulia
1 tl voita
2,5 dl puuroutumatonta riisiä
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
1 tl paprikajauhetta
6-7 dl kanalientä
2-3 valkosipulinkynttä
ripaus sahramia
ripaus currya
3 rkl tomaattisosetta
1 purjo
1 paprika
0,1 kg kuorittuja katkarapuja
0,25 kg simpukoita
1 pss pakasteherneitä (200 g)

Hienonna sipuli, suikaloi purjo ja paloittele muut ainekset. Hauduta pekoni, sipuli ja valkosipulinkynnet voissa. Hauduta lopuksi broilerinpalat. Mausta ja lisää riisi. Hauduta minuutti samalla sekoittaen. Lisää kanaliemi, paprika, tomaattisose ja purjo. Hauduta 20 minuuttia ja lisää sahrami, katkaravut, herneet ja simpukat. Jos käytät tuoreita sinisimpukoita, pese ja harjaa ne hyvin ja lisää jo aikaisemmassa vaiheessa.

Hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa sitruunalohkojen ja patongin kera.


aprikoosi

Pastataikina

PASTATAIKINA Laita jauhot pöydälle kekoon ja tee niiden keskelle kolo. Laita koloon rikottu kananmuna, joka on sekoitettu veteen, ja suola. Sekoita varovasti taikinaksi.... ... Lue lisää

avocado

Kalainen pasta

KALAINEN PASTA Sekoita täyteaineet massaksi. Tee pastataikinasta ohut levy ja voitele se kananmuna vesiseoksella. Leikkaa taikina viisi kertaa viisi cm:n kokoisiksi ruuduiksi.... ... Lue lisää

lasange

Lasagne

Lasagne Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit. Lisää joukkoon muut lihakastikkeen ainekset ja tarkista maku. Valmista valkokastike. Sulata voi ja lisää... ... Lue lisää

avocado

Juusto-kinkkukastike

JUUSTO-KINKKUKASTIKE Halkaise purjo pituussuunnassa ja huuhtele hyvin. Leikkaa se pieniksi paloiksi ja kypsennä öljyssä pehmeäksi. Lisää pataan kuutioitu... ... Lue lisää

broileri

Roomatarten suosikki

ROOMATARTEN SUOSIKKI Keitä paloitellut parsakaalit juuri ja juuri kypsiksi merisuolalla maustetussa vedessä ja nosta ne reikäkauhalla pois keitinvedestä.... ... Lue lisää


<< Roomatarten suosikki | Linturuokia >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja