Sijainti: Etusivu | Juhlapöytään | Alkuruokia | Juustokohokas

Juustokohokas

kohokas

< >

3 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
3 dl kermamaitoa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
4 kananmunaa
2 dl juustoraastetta

Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot ja kypsennä hetki. Lisää lämmin maito. Sekoita kastike sileäksi ja lisää juustoraaste samalla sekoittaen. Hauduta noin 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja mausta. Lisää keltuaiset yksitellen sekoittaen.

Vatkaa erotellut valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele vaahto varovasti kastikkeeseen. Kaada kohokas korkeaan voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 35 minuuttia.

älä avaa uunia ensimmäisten 20 minuutin aikana, koska kohokas saattaa laskea. Tarjoa heti suoraan uunivuoasta.


sillikaviaari reseptit

Juoksutinjuusto

JUOKSUTINJUUSTO Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää sekoittaen juustonjuoksutin ja suola. Anna seoksen juoksettua lämpimässä noin... ... Lue lisää

lautanen

Voileipäkakku

VOILEIPäKAKKU Voileipäkakku voi olla pyöreä tai pitkulainen. Kakkuun voit käyttää kerroksittain tummaa ja vaaleaa leipää, jonka olisi... ... Lue lisää

leikkaa

Kylmä lohitorttu

KYLMä LOHITORTTU Sekoita leipäjauhelman joukkoon pohjan muut aineet. Laita pyöreän irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperi. Taputtele pohjataikina vuokaan. Anna... ... Lue lisää

leikkaa

Raaka pippuripaisti eli riimihärkä

RAAKA PIPPURIPAISTI ELI RIIMIHäRKä Sekoita mausteet ja puristetut valkosipulinkynnet huolellisesti pakastepussissa. Laita liha pussiin ja hiero, jotta mausteet tarttuisivat... ... Lue lisää

nopea blini

Nopea blini

Nopea blini Sekoita lämpimään maitoon murennettu hiiva ja tattarijauhot. Anna seoksen olla 20 minuuttia. Lisää muut aineet, viimeisenä vehnäjauhot,... ... Lue lisää

avocado koskettava

Piimäjuusto

PIIMäJUUSTO Kuumenna maito kiehuvaksi paksupohjaisessa kattilassa. Sekoita välillä, jottei se pala pohjaan. Sekoita massa valkuaisista, piimästä ja suolasta.... ... Lue lisää

blini

Blinit

Sekoita murennettu hiiva ja jauhot lämpimään maitoon. Kohota muutama tunti, kunnes seos alkaa kuplia. Jos teet taikinan edellisenä päivänä, anna... ... Lue lisää


<< Kylmä lohitorttu | Raaka pippuripaisti eli riimihärkä >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja