Sijainti: Etusivu | Ystävien | Liharuokia | Piparjuuritäytteinen häränsisäfilepihvi

Piparjuuritäytteinen häränsisäfilepihvi

mustard, sinappi

< >

4 häränsisäfilepihviä (160 200 g)
3 rkl voita tai öljyä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria
0,5 dl smetanaa
2 rkl raastettua piparjuurta
2 rkl juustoraastetta

Leikkaa poikkisyin pihvit fileestä. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet.

Nuiji pihvit 2 2,5 cm:n paksuisiksi. Leikkaa pihviin reunalta keskelle päin tasku ja laita siihen piparjuuresta, juustoraasteesta ja smetanasta tehtyä massaa

Paista voideltu pihvi grillillä tai laita rasva kuumalle pannulle ja paista pihvit pannulla molemmin puolin. Lisää mausteet ruskistetulle pinnalle ja paista haluamaasi kypsyysasteeseen.

Älä paista liian monta kerralla, jottei pannu jäähdy tai ruskista pinnalle väri ja kypsennä uunissa noin 10 minuuttia 160 asteessa.

P.S. Tarjoa röstiperunoiden ja grillitomaatin kera. Voit tehdä täytteen myös aurajuustosta tai graavilohesta, jolloin lisäkkeeksi sopii vahva punaviinikastike.


Paneroitu leike

Vasikanlihasta tehtyjä leikkeitä

VASIKANLIHASTA TEHTYJÄ LEIKKEITÄ Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kirist ... Lue lisää

herkkusienikastike

Metsästäjänleike

Metsästäjänleike Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kirist ... Lue lisää

lohta

Oskarinleike

OSKARINLEIKE Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kirist ... Lue lisää

Leike

Wieninleike

Wieninleike Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kirist ... Lue lisää

lorraine

Holsteininleike

HOLSTEININLEIKE Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kirist ... Lue lisää

lusikka

Sveitsinleike

Sveitsinleike Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet. Nuiji leikkeet varovasti ohuiksi kahden muovin... ... Lue lisää

Grillarut kyljykset

Paistettu pihvi tai kyljys

Paistettu pihvi tai kyljys Leikkaa poikkisyin pihvit fileestä ja kyljykset kyljysrivistä. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet. Nuiji leikkeet... ... Lue lisää

barnaise ruokaohje

Välikyljys eli entrecote

Välikyljys eli entrecote Leikkaa poikkisyin pihvit fileest ... Lue lisää

sipuli

Sipulipihvi

Sipulipihvi Leikkaa poikkisyin pihvit fileest ... Lue lisää

maito

Venäläinen sipulipihvi

VENÄLÄINEN SIPULIPIHVI Leikkaa poikkisyin pihvit fileest ... Lue lisää

Chatobrian eli härän sisäfilepihvi

Häränsisäfilepihvi eli chateaubriand

Häränsisäfilepihvi eli chateaubriand Leikkaa poikkisyin pihvit fileest ... Lue lisää

voin sulatus resepti

Häränsisäfilepihvi eli tournedos

HÄRÄNSISÄFILEPIHVI ELI TOURNEDOS Leikkaa poikkisyin pihvit fileest ... Lue lisää

mandariini

Häränsisäfilepihvi unkarilaiseen tapaan

HÄRÄNSISÄFILEPIHVI UNKARILAISEEN TAPAAN Leikkaa poikkisyin pihvit fileest ... Lue lisää

maukas peruna

Pippuripihvi

PIPPURIPIHVI Leikkaa poikkisyin pihvit fileest ... Lue lisää

porsaankyljys

Porsaankyljykset rakuunakastikkeella

PORSAANKYLJYKSET RAKUUNAKASTIKKEELLA Nuiji kyljykset ohuiksi kahden muovin välissä. Mausta ja pyöräytä jauhoissa. Paista kyljykset ja laita ne uunivuokaan. ... ... Lue lisää

maustaminen

Lampaanpaisti

LAMPAANPAISTI Poista paistin pinnalta mahdolliset kalvot ja kova rasva. Sulata voi ja lisää siihen puristetut valkosipulinkynnet. Voitele paisti seoksella. Hiero paistin... ... Lue lisää

melonia

Poronselykset

PORONSELYKSET Nuiji selykset kevyesti kahden muovin välissä. Mausta ja pyöräytä vehnäjauhoissa. Paista nopeasti voissa kummaltakin puolelta. Tarjoa... ... Lue lisää

melooni

Kinkkua valkoviinissä

KINKKUA VALKOVIINISSÄ Nosta rullatut kinkkuviipaleet uunivuokaan ja kaada päälle kolmannes valkoviinistä. Hauduta kannen alla 200 asteessa 15 minuuttia.... ... Lue lisää

Paneroitu leike

Leivitetty eli paneroitu leike

LEIVITETTY ELI PANEROITU LEIKE Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet. Nuiji leikkeet ohuiksi kahden... ... Lue lisää


<< Marjan banaanikakku | Pippuripihvi >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja