2 rasvasilliä
1 porkkana
2 sipulia
2 laakerinlehteä
2 tl kokonaisia valkopippureita
1 tl sinapinsiemeniä
pala piparjuurta
Liemi:
2 dl etikkaa
3 dl vettä
2 dl sokeria
Perkaa silli, mutta älä fileoi. Liota kaloja yön yli. Leikkaa sillit 2-3 cm:n levyisiksi paloiksi. Vatsanahan ohuen reunan voit leikata pois. Lado palat tölkkiin kerroksittain viipaloitujen sipuleiden, porkkanan ja piparjuurilastujen kera. Ripottele mausteet kerrosten väliin.
Kiehauta liemen ainekset. Jäähdytä liemi nopeasti ja kaada se kylmänä tölkkiin. Anna sillin tekeytyä pari vuorokautta ennen tarjoilua.
PS.Tarjoa silli pienessä liemitilkassa.
SILLIKAVIAARI
Anna korppujauhojen turvota hetki kermassa. Hakkaa sillifileet, kananmunat ja sipuli erittäin hienoksi tai jauha ne monitoimikoneella. Sekoita kaikki aineet... ...
Lue lisää
VÄRIKÄS PAPRIKASILLI
Paloittele silli. Leikkaa sipuli renkaiksi ja paprikat kuutioiksi tai renkaiksi. Lado ne vuorotellen
lasitölkkiin. Mittaa kattilaan liemen... ...
Lue lisää
TOMAATTISILLI
Paloittele sillifileet. Hienonna sipuli. Sekoita kastikeainekset keskenään tasaiseksi seokseksi. Laita
sillipaloja, sipulisilppua ja kastiketta tölkkiin... ...
Lue lisää
SITRUUNASILLI
Paloittele yön yli liotetut sillifileet. Pese sitruuna huolellisesti ja leikkaa se kuorineen ohuiksi
viipaleiksi. Lado sillipalat, sitruuna, laakerinlehdet ja... ...
Lue lisää
Silli a la Russe, Silliä venäläiseen tapaan. Leikkaa sillifileet viipaleiksi. Keitä ja kuori kananmunat. Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan.
Leikkaa... ...
Lue lisää
<< Sillit | Sillikaviaari >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja